Újra visszarepültünk a 2000-es évekbe! Beszámoló az I love 2000’s-ről!

Augusztus 19-én az I love 2000’s közönséget is elérte végre a kovid utáni felszabadulás érzése. Több mint két évet kellett várni, hogy tízenezren újra együtt bulizhassanak biztonságosan, és megtöltsék ismét a Budapest Park-ot.

Az este nemzetközi fellépői többnyire sok-sok éve ismerik egymást és a kulisszák mögötti “backstage” találkozások bennük is új energiát szabadítottak fel. Nem kevés cikk született már arról milyen közönség nélkül létezni, vagy éppen a közönségnek rendezvények nélkül. Az ”újra együtt” érzése pozitív értelemben igen csak rányomta a bélyegét a bulira. (Fontos megjegyezni, hogy pl. Németországban még közel sem lehet olyan nagyszabású rendezvényeket vagy zárt helyeken bulikat tartani, mint nálunk.)

A nagyszínpad Dj Dominque bemelegítésével nyitott, amit Peat Jr. & Fernando élő showja követett. Nem sokkal hét elött pedig már színpadon volt az osztrák Global Deejays formáció, akik most egy gitárszintetizátort is belecsempésztek a szettjükbe.

Global Deejays

Ezután az este talán legjobban várt fellépője következett Lena Katina, az orosz T.A.T.U. együttes egyik énekese. A 2000-es évek elején óriásit robbant a duó, 25 millió eladott lemez vagy éppen több mint 80 díj jellemezte őket világszerte. Számaik a megszokottól eltérően igen fajsúlyos témákat is érintettek, de ezeken túl is könnyen beilleszthetőek volt egy vidám múltidéző fesztivál programjába.

Lena (T.A.T.U)
Itthon élő orosz diákok az első sorban…
A tömeg láttán Lena is elérzékenyült…

Lena után igazán megemelkedett a BPM, érkezett a Kozmix, akit a svéd énekes-dj Basshunter követett. A skandináv úriember legendásan nagy bulikat szokott csinálni a színpadon és azon túl is. Úgy gondolta fellépésének ékköve egy fehér fürdőköntös lesz melyet hoteljából hozott magával egészen a szinpadig. Ütemekből basszusból őrületből és persze lendületből nem volt hiány.

Íme a Kozmix fordítva!
Basshunter és a köntös

A nagyszínpad nappali programjának utolsó harmadában ismét a dallamosabb irány érvényesült. A német Groove Coverage show-ja ismét az egekbe emelte a kezeket, sőt hogy Belgium se maradjon fellépő nélkül, zárásként Kate Ryan következett és szintén örült hangulatot csinált.

Kate Ryan

Este 10 után pedig kezdődött az afterparty a nagyszínpadon túl még két helyszínen. A megszokott módon a közönség némileg cserélődött, de a teltház érzése kicsit sem változott.

A hangulatra sem lehetett panasz

Aki csak az afterpartyra ért a Parkba számára is tartogattak a szervezők külföldi fellépőt, nem sokkal éjfél után Mike De Ville a Master Blaster formáció utazó tagja mutatta meg milyen is hipnotikus tangó. A hajnali 5-ig tartó buliban az I Love 2000’s teljes magyar legénysége képviseltette magát.

Az idei múltidézésnek viszont még koránt sincs vége, aki egy kicsit keményebb elektronikus zenére vágyik, annak augusztus 28-án ismét irány a Park ahol újra megelevenedik a Budapest Parádé életérzése!

H.Sz.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.