Parádé Remember 2021 – Beszámoló

Tavaly sajnos elmaradt, így két év után augusztus 28-án kelt újra életre a legendás felvonulást megidéző egy napos fesztivál a Parádé Remember.

A bulit Budai nyitotta múltidéző technoval, akit a Love Parade atyja Westbam követett. Régi zenéi visszaidézték a 2000-es évek berlini felvonulásának valós hangulatát. Utána következett a török származású, német Dj Quicksilver aki a tempó növelése mellett a dallamosabb partihimnuszokat létesítette előnybe. A szettjével teljesen eggyé vált a közönség.

Westbam a legenda
DJ Quiksilver

A bpm tovább fokozódott, következett a holland Charlie Lownoise akit sokan a Starsplash formációból is ismerhetnek. Bő 3/4 órás hamisítatlan hardstyle showja valósággal felrobbantotta a táncteret.

Charlie Lownoise

Ezután érkezett az este headlinere, a legjobban várt fellépő ATB. A koronavírus időszak alatt ATB igen aktív volt, új dalok és feldolgozások okán népszerűsége tovább fokozódott. Egy klasszikus, de egyben modern szettet kaptunk Andrétól. Régi nagy slágerek újragondolva, a közönség legnagyobb örömére. 3/4 10-kor Náksi Attila a parádéhimnuszok alkotója egy hamisítatlan parádé mixel zárta a “nappali’ programokat. 

ATB
ATB, ATB, ATB…


Az időjárás és az esőfelhők igazán kegyesek voltak a rendezvény nagyrészéhez.
Este 10 után kezdődött az afterparti olyan magyar lemezlovasokkal, akik szintén átélték az Andrássy úti fergeteges zenés kamionos felvonulást. Sajnos az eső éjféltől olykor borsot tört a bulizók orra alá, de egy ilyen buli kedvéért ezzel igencsak kevesen foglalkoztak.

Előzetesen már jelezték a szervezők, hogy Mauro Picotto lemondta fellépését, ami elsőre csalódásként hatott sokak számára. Így utólag viszont nagyon jót tett a bulinak, hogy a nagyszínpadon játszó lemezlovasok ezáltal hosszabb szettel készülhettek.

A közönségre idén sem volt panasz….

Folytatás 2022.augusztus 27-én reméljük vírus és eső nélkül. Addig mindenki állítsa össze fejben saját kívánságlistáját, kit látna legszívesebben jövő nyáron fellépőként és ossza meg mindenkivel az új esemény facebook oldalán, hátha…

H.SZ.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.