Boldog szülinapot Rádió 1! Budapesten lépett fel Regard és Topic

Július utolsó éjszakáján ismét a Budapest Parkban jártunk, kíváncsiak voltunk milyen is az ország legnépszerűbb rádiójának nagyszabású születésnapja.

A könnyed dallamos elektronikus zene rajongói csaknem 30 dj szettjét élvezhették ezen az estén. A Rádió 1 méltán elismert lemezlovasai mellett két olyan világsztár is fellépett, akik még sosem jártak hazánkba. Legismertebb zenéik 170-180 milliós megtekintésnél járnák, ezért kivételesen nem túlzás a világsztár jelző.

Hangulatra sem lehetet panasz

A koszovói származású Regard a Ride It című dalával, míg a német Topic a Breaking Me-vel vagy éppen ATB – 9pm újragondolásával robbant be a slágerlisták élére a közelmúltban. Első magyarországi fellépésüket igencsak élvezték, Regard a Ride It Sterbinszky által készített remixével míg Topic legnagyobb slágerei mellett közvetlenségével lopta be magát a magyarok szívébe.

A nagyszínpadon a megszokott módon 22 óriáig tartott a buli, azt követően a Park területén 3 helyszínen folytatódott a Rádió 1 dj-által a buli hajnalig. Igen sokat kellett a vírus okán várni egy ilyen nagyszabású rendezvényre, de egy biztos jövőre garantált a folytatás 1 év múlva ismét születésnap…

DJ Regard
DJ Topic
Topic & Regard kedvünkért egy képen 🙂
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.