Elbúcsúzott a Toldiban közönségétől OGLI-G

Igen komoly tömeg gyűlt össze szombaton egy buli előtt és után a Toldi Klubnál. Előbbi a bejutásért, utóbbi pedig egy aláírásért vagy közös fotóért. Július 24-én OgLi G búcsúkoncertjén jártunk.

A búcsú kivételesen tényleg búcsú volt. A 2000-es Évek igen meghatározó hazai gengszterappere komoly döntésre szánta el magát. A közeljövőben Németországba költözik, Így véget vet negyed évszázados zenei karrierjének, de talán nem végleg.

A közönség érezte, hogy ez az este másabb, mint a többi, és tényleg lezárulhat egy korszak.  Ennek apropóján kivételesen bárki együtt énekelhetett vagy bulizhatott Ogli-val a színpadon. Nem a rapper ment le a közönséghez ahogy már megszokhattuk tőle, hanem éppen fordítva. A két felvonásos koncerten jelen voltak a rapper legfontosabb barátai is, a legfanatikusabb rajongók pedig igazi Ogli G relikviákkal gazdagodhattak.

A koncert után a klub előtt dedikálásra és közös fotózásra is volt lehetőség, Ogli minden szimpatizánst nagy alázattal kezelt és hajnalig állt a rendelkezésükre. Azért reménykedni lehet hátha Évek múlva a rappert visszahúzza a szíve Budapestre, akár újra a Toldi színpadára!

A fotóink mellett a Telex egy igen őszinte videót is forgatott a buliról, szÍvből ajánljuk.

Fotók: Hantó Szabolcs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.