Teltházzal és közönségtalálkozóval debütált az Akváriumban az I Love 2000’s!

Az elmúlt években az egyik legszínvonalasabb partisorozatává nőtte ki magát az I love 2000’s, ami a 2000-es évek diszkó- és klubzenéinek állít emléket, a kor legnagyobb nemzetközi és hazai fellépőivel.

Évről-évre igencsak elszaporodtak a retró jellegű bulik ezért fontos jól választani.

Az I love 2000’s, rendezvényről rendezvényre képes megújulni a további sikerek érdekében. Otthona eddig ősszel és télen az ex-E-klub volt, nyáron a Budapest Park. Október 25-én pedig Budapest legnépszerűbb szórakozóhelyének nagyterme adott teret a múltidézésnek.

Groove Coverage a közönségtalálkozón

Az új helyszín mellett a szervezők a legnagyobb rajongókra is gondoltak, a buli előtt az Akvárium Volt Lokál Bárjában, mindenki találkozhatott az este fellépőivel. Közös fotó, kötetlen beszélgetések dedikálás. Természetesen az este nemzetközi sztárfellépő Groove Coverage formáció társaságában, ami garantáltan megadta az alaphangulatot.

A közönségtalálkozó fél 10 kor kezdődött, ahol Bárány Attila volt a házigazda, akinek rögtön fel is tettem a kérdést, milyen szerepe van a rendezvényben mivel teljesen más zenei stílusban mozog, mint tudjuk.

Az I love 2000’s hazai képviselőinek egy része

Elmondta, hogy társtulajdonosa a Pron Agency-nek ami országosan igen sok bulit szervez, köztük az I love 2000’s sorozatot is és igencsak részese szervezőként a produkciónak.

A közönségtalálkozót követően nem sokkal 11 óra után, megnyitotta kapuit az Akvárium Nagy Hall, és ezzel egyidőben a szervezők virtuálisan is kitehették a megtelt táblát mert, mindeközben ugyanis minden jegy elkelt a bulira.

A UBC srácok nyitották a táncteret, a programsorrendtől minimálisan eltérően Dj Szatmári és Jucus a vártnál később érkezett, ezért a Dance4Ever és Peat Jr & Fernando kicsit korábben kezdett. Hajnali 2-kor teljesen helyreállt az időrend és kezdődött a csaknem 1 órás Groove Coverage élő show.  Legnagyobb slágerek, fergeteges hangulat és örült közönség. A német sztárcsapat után Erős & Spigiboy következett, melyet Náksi Attila kicsit trancesebb szettje követett, és reggeli 6-ig tartó bulit szokás szerint Spy The Ghost zárta.

Teltház!

Egy biztos, tökéletes helyszíne volt az Akvárium a partisorozat őszi felvonásának. A jövőben ki fog derülni, hogy egyszeri alkalom volt-e a helyszínválasztás, vagy ez lesz az I Love 2000’s új fedett otthona…

Hantó Szabolcs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.