Kamionok nélkül is igazi Parádé hangulat volt a Parkban!

Az elmúlt évtizedben több kisebb bulit is rendeztek már a fővárosban a Budapest Parádé szellemét újra életre hívva. Augusztus 31-én viszont, egy igazi nagyszabású egynapos fesztiválra került sor a Budapest Parkban, melynek középpontjában az Európa-szerte legendás fővárosi utcai zenés-kamionos felvonulás állt.

.

Fotók: Hantó Szabolcs

Alakul a teltház…

Minden buli, ami megidézi a múltat, divatos nevén retró, mostanában garantált sikerre van ítélve, a disco-pop műfajában. Érdemes viszont megjegyezni, hogy anno a Budapest Parádé felvonulásokon fő irányvonalként a techno volt jelen, ami kevésbé könnyed és befogadható.

Da Hool nagyon koncentrál 🙂

Da Hool ennek megfelelően kicsit aktualizálta és finomította dj szettjét, de Marusha és Mauro Picotto azért igencsak odatette. Végig nézve a közönségen tényleg azokat az arcokat láttuk, akik már nem rendszeres bulizók, de erre a napra feltettek mindent és tényleg anno ott csápoltak tizenéve valamelyik kamion árnyékában.

A közönség mellett, Marusha is nagyon élvezte a bulit
Mauro a Komodo közben

Sajnos Sister Bliss a Faithless nagyasszonya lemondta a fellépését, helyükbe a Brooklyn Bounce lépett, és őt követte az est fő fellépője ATB.

Bass, Beats & Melody

Itt érdemes megállni egy szóra. A Brooklyn Bounce minden körülmények között óriási bulit csinál ez nem vitás, így volt ez két Budapest Parádé alkalmával is. ATB viszont nem lépett fel anno a Parádékon, és kicsit más zenei irányzatot képvisel.

Nagy kérdés volt André milyen zenét is fog játszani. Klasszikus slágereket, vagy trance-t. Aki kizárólag ATB-ért jött el, több ezren voltak így, ők garantáltan nem csalódtak. Napjaink trance zenéi, bele-bele csempészve régi nagy ATB nótákat plusz egy kis Nirvanát vagy éppen Cosmic Gate-t.

ATB-re várva…
ATB, ATB, ATB!

Akik viszont újra átélni akarták a techno alapú Parádét azok csalódhattak ATB szettjében. Aggodalomra nem volt ok, záróshowként az utolsó 15 percben Náksi Attila a mindenkori paradé-hímnuszok egyik elkövetője feltette az i-re a pontot, egy mixbe rendezte a parádé-indulókat, hatalmas tűzijáték és show kíséretében.

Náksi Attila igazán hálás volt a közönségnek
Csak 1 nap van…

Este 10 után sem csendesült el a nagyszínpad, csak kicsit halkabb lett, ahol Sterbinszky Classic szettjére újra a Parádén érezhettük magunkat. Hajnalig pedig 3 helyszín élvezhette mindenki a parádét megjárt hazai dj-k kavalkádját.

Karcsinszky Classic szett, ép Tiesto szól…

Egy tuti, a hangtechnika és a látvány pazar volt, nem titok, hogy augusztus végén 2020-ban is lesz folytatás ugyanitt!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.