Megható, látványos és lendületes rock & roll – Ákos dupla Aréna

Sorjában ötödik alkalommal adott dupla koncertet az Arénában Ákos.  A koncert első részében az új dalok domináltak, az október elején megjelent Idősziget albumról és három szám erejéig az énekes legidősebb lánya is színpadra lépett.  Anna és Ákos három számot adott elő, köztük azt is ahol lánya dalszerzőként debütált és az album legnagyobb közönségkedvencét a Felemel című szerzeményt is.

A mindössze 17 éves lány vagy inkább kész hölgy, tiszta hangja visszafogottsága igazi meghitt pillanatokat teremtett mindkét napon a 12ezer fős közösség számára. Az énekes 4 gyermek boldog édesapja, 3 lány és egy fiú egészíti ki a családot.

A koncert folytatásaként jónéhány nóta került elő a távoli múltból, és egy igazi rockbulivá fordult át a koncert utolsó harmada. Ahogy lenni szokott, a legnagyobb rajongók szombatra váltottak jegyet, de a pénteki teltház is örült nagy bulit hozott. A látvány és a hang lenyűgöző volt, elhelyezkedését tekintve egy oltárt ábrázolva, két oldalt pedig háromdimenziós henger alakú ledfallal kiegészülve. Egyedüli apró negatívum, hogy ezen a két falon minimálisan csúszott a kivetítés a hanghoz képest.

Összességében, ismét egy rendhagyó duplakoncertre került sor, Őri-Kovács Anna közreműködésével igazán egyedi estét varázsolva az Arénába. Mint tudjuk, Hazai viszonylatban nem könnyű egymás utáni két nap megtölteni az Arénát, Ákosnak és zenekarának évről-évre sikerül.

Ákos két szám között szombaton azt is elárulta, hogy 2020-ra szépen gyűlnek a koncertdátumok, így jövőre sem maradunk Ákos koncertek nélkül, egyediségből és meglepetésekből biztosan nem lesz hiány. Reméljük egyszer a Puskás Ferenc Stadion is helyszíne lesz egy gigantikus Ákos koncertnek, hogy az összes rajongó egy estén élvezhesse a produkciót.

H.SZ.

Fotók: Hantó Szabolcs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.