Ogli G újra a régi?- a 20 éves jubileumi koncerten jártunk

Ogli G 20 éves jubileumi koncertjére február 14-én került sor a Remix Klubban. Kezdésnek egy igen ritka kettős jelenség ütötte fel a fejét fél 9-körül a szórakozóhelyen. Kint is sorban állás, bent is sorban állás. Kívül a bejutásrért belül egy közös fotóért Ogli-val. Igen-igen az est fellépője előszeretettel szeret sétálgatni a rajongók között még a fellépés előtti percekben is, közvetlensége az elmúlt 20 évben mit sem változott.

Közös fotó a rajongókkal

A közönség igen vegyes volt, akár a korosztályt nézve akár csak a megjelenést. Volt apuka, aki a fiának akarta megmutatni miről is szól(t) ez az időszak, régi arcok sokasága tűnt fel, de szép számmal érkeztek igazán fiatalok is, akik nagy valószínűséggel az X-faktor válogatója okán ismerték meg a rappert.

Hmm…

Legutóbbi Ogli-G koncert Budapesten 2018. márciusában volt a Toldi-ban, aki látott arról a buliról videókat garantáltan itt volt ezen a Valentin-napi estén is.

A Remix Club immáron 7. éve minden péntek-szombaton késő estétől retró-diszkóként funkcionál, így a koncert ezt megelőzve, 9 órakor kezdődött.

Ogli G, Judy Nero és MRW

Ogli G MRW-vel állt színpadra, közreműködőként Judy Nero is énekelt, az este vendége pedig Dopeman és King BJ volt.

Ogli-t és csapatát lehet nem szeretni, de egy biztos ezen az estén is hitelesek voltak, mint a 20 év alatt bármikor. Őszintén odatették magukat, a közönség jóvoltából látszott, a megható öröm az arcukon és igazán jól érezték magukat ez fix. A ledfalak segítségével a látvány is igazán impozánsra sikerült.

Ogli G & KING BJ

Egy kis hiányérzet is maradhatott pár rajongóban, mivel a repertoárt igen szűkre mérték a srácok például a Die Stadt című nóta el sem hangzott. Talán érdemes erre a fellépésre úgy tekinteni mint egy új, zeneileg aktívabb korszak kezdetére.  Áprilisban jön az új nóta, nem hinném, hogy a következő két évben Ogli-G koncert nélkül maradna bárki is.

A rajongókat látva sűrűbben lenne igény Ogli-G bulikra, főleg ha idővel összeállna egy zenekari fellálás is és bővülne a repertoár, mivel volna honnan meríteni. Érdemes lehet nagyobb vidéki városokat is megcélozni hasonló show-val.

Szép számmal összegyűltek, Dopeman is a színpadon

Az idő pedig eldönti, hogy Ogli G a gengszterrap retró-figurája marad, vagy az új nóták újabb áttörést, még nagyobb népszerűséget hoznak-e a klasszikus övültéséről is elhíresült rappernek.

H.SZ.

További fotók a koncertről: (Fotó: Hantó Szabolcs)

Nagy volt az érdeklődés…
Hamarosan kezdés…
Ogli G lendületben…
MRW is odatette
Judyt is meghatotta a közönség…
Ogli híres üvöltése
LED show
Judy Nero & Ogli G ezer éve jóbarátok (a fotó a hangbeálláson készült)
Ogli G a bárpultnál
Szelfi a rajongókkal

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.