2020 legjobb hetét élhették át Ákos rajongói

Sajnos úton-útfélen a koronavírus nehezíti mindennapjainkat, a zenészek életét sem kímélve. Ákos és zenekarának éves koncerttervét is teljes mértékben átírta a járvány. Szeptember utolsó hete viszont igazán megörvendeztethette a rajongókat. Szeptember 28-án megjelent Ákos új, Idősziget című dupla koncert dvd-je melyet aznap este és másnap is egy 1,5 órás koncert követett az Akváriumba, szigorúan 500 fős közönség limitig.

Aki kényelmesebben, ülve szerette volna élvezni Ákos koncertjét azt is megtehette. A hónap utolsó napján Budapesten, október 1-jén pedig Debrecenben került sor az új koncert dvd anyagának mozibemutatójára. Így akik igen szemfülesek voltak akár mind a négy eseményen részt vehettek. A jegyek nagyon hamar elkeltek, akik lemaradtak azoknak igen jó szívvel ajánlhatjuk az új dvd-t otthoni felhasználásra.

Egy másik fontos hír, hogy a járványügyi intézkedések okán a december 12-i Aréna koncert új időpontban, 2021.december 11-én kerül megrendezésre de nem marad el. A jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra, aki esetleg már most tudná, hogy bő 1 év múlva más programja lesz ezen a napon, lehősége van jegye visszaváltására is.

Szeptember 28-án a dvd bemutatón és a koncerten mi is részt vettünk, ahol az utóbbiról elmondható, hogy ez volt életünk első nem teltházas Ákos koncertje. Természetesen ez nem az érdeklődés hiányára, hanem a limitált létszámra vezethető vissza. Akik nem tudtak ottlenni a koncerteken, kicsit vigasztalódhatnak képgalériánkkal. Íme:

Fotók: Hantó Szabolcs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.