Különleges elektronikus zenei fesztiválnak adott otthont Ópusztaszer

Június 18-án egy nem mindennapi zenei esemény került megrendezésre a Nemzeti Történeti Emlékparkba. A Sunset Picnic névre keresztelt egynapos fesztivált nagy várakozás előzte meg, mert előre nem sok mindent lehetett tudni a részletekről.

A belépéshez elegendő volt megvenni az aznapi emlékparkba érvényes belépőt.A közönséget Metzker Viki melegítette be, szószerint mert a tűző napon kezdte meg szettjét. Nem sokkal fél 7 után a feltörekvő fiatal német dj Topic állt a pultba aki ATB követett.
Igazi, olykor közös örömzenélesnek leehett szem és fültanúja mindenki, a csodálatos látványvilág mellett. A tájkép és a naplemente tovább fokozta a hangulatot. A két német dj nagyon jókedvűen fesztelenül összesen több mint 3 órát játszott.
Együtt rezomált a 3-4000 fős vegyes korosztályú közönséggel a két dj. A bárpultoknál akad azért sorbanállás, de a gördülékeny bejutás és az egyedi helyszín mindenkit kárpótolt. Az estét Bricklake zárta este 11 órakor.
Hogy várható-e folytatás még nem lehet tudni, de az biztos, hogy emlékezetes estében volt része mindenkinek aki ellátogatott Ópusztaszerre.

Fotók: Hantó Szabolcs

A fesztiválról:
Az Incredible Destination Events (IDE) az EXIT Alapítvány, és a magyarországi Ópusztaszeri Nemzeti Emlékpark partner projektje, amely a Szerbia és Magyarország közötti határon átívelő IPA program keretén belül valósul meg, 2021. február 1. és 2022 szeptember 22. között. Az a célja, hogy létrehozzon egy innovatív felületet, amely az idegenforgalmi úti célokat, valamint a Szerbia és Magyarország határ menti övezetének kulturális hagyatékát népszerűsíti. Ez a szerbiai Bács és a magyarországi Ópusztaszeri Nemzeti Emlékpark.
A megjelölt helyeken attraktív videó tartalmakat hoznak létre, amelyek segítségével népszerűsítik a látványosságokat, a kulturális hagyatékot. Ebben nemzetközi zenei előadóművészek is részt vesznek. Ezen az estén két külföldi és két hazai fellépő volt: ATB, Topic és Metzker Viki, Bricklake.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.