Az ezredforduló énekesei ismét csúcson! Emelte a tétet az I Love 2000’s

Sokan igen nagy íróniával fogadják az évente igen sokszor megrendezésre kerülő külföldi fellépőket is felvonultató retro rendezvényeket.  Szerintük az elmúlt 20-30 év múltidézése mindig igencsak béna és gagyi lehet. Erre cáfol rá többek között az I Love 2000’s koncertsorozat is, ami évente júliusban rendre megtölti a Budapest Parkot.

A szervezők évről évre igyekeznek olyan nemzetközi sztárfellépők sokaságát felvonultatni, akik nem gagyi és playback produkcióval, hanem minőségi múltidéző koncertekkel készülnek.

Idén pedig a lemezlovasok mellett elmondható, hogy az énekeseké és az énekhangoké volt a főszerep. Nagyrészt olyan formációk léptek fel, melyek slágereiben az ének dominál így élőben hallhattunk olyan nemzetközi előadókat mint, Danzel, a Groove Coverage, Dj Sammy vagy éppen Jan Wayne & Charlene.

A magyar fellépők felhozatala is kimagasló volt. A  dj-k mellett élőben a Kozmix vagy éppen Peat Jr & Fernando Sheela-val kiegészülve igencsak jól szólt élőben a nagyszínpadon. Este 10 után az  afterparty sem maradt ám világsztár nélkül, a legnépszerűbb magyar dj mellett a német dj legenda Paffendorf repített vissza mindenkit az időben, annyit kérdezve, hogy ’Where Are You’ ?

Fotók: Hantó Szabolcs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.