Tovább emeli a tétet a Total Dance Fesztivál!

Nem kell már sokat aludni március 28-ig a Total Dance Fesztivál tavaszi felvonásáig. Egy családias sajtótájékoztató keretein belül sok-sok új információ látott napvilágot. Ami eddig kérdés volt… lehet-e fokozni a látványt és a show-t? És túlszárnyalni a novemberi fellépőket? A válasz egyre biztosabb: IGEN! A szervezők eddig sohasem látott retro show-t ígérnek jövő hét szombatra.A fesztiválon ismét színpadra áll Zoltán Erika, aki a napokban ünnepelte 25. születésnapját!  🙂

Erre az alkalomra újra összeáll a Shy Guys, és a V-Tech frontembere Kefir szó szerint összecsap az ex-Fiestás Csordás Tibivel. A tét nem kicsi… Ki a jobb énekes… A döntést a közönségre bízzák. Kerozin, Ufó, Groove House nélkül sem maradunk ám az este. A külföldi világsztárokat már szinte mindenki kívülről fújja, de Európa szinten is egyedülálló line-up állt össze erre az estére. Mr President, Ice Mc, Brooklyn Bounce, 2 Unlimited, E-rotic.

A szervezők gyorsítani fognak a bejutáson, az állójegyesek nem fognak karszalagot kapni, ezzel is gyorsítva a gördülékeny bejutást. Save The Date: 2015.03.28 Hungexpo.  Jegyek már csak korlátozott számban, de még kaphatóak!

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.