Kampány után koncertezik Nagy Ricsi

Az ORFK-OBB-vel közös balesetmegelőzési kampány után újra látható a színpadon is Nagy Ricsi. Az énekes július 27-én, pénteken zenél a bandájával egy eklektikus minifesztiválon a budapesti Ellátóházban. A koncerten a legújabb videós dala, a Galéria is elhangzik.

Az elmúlt hónapokban Nagy Ricsi az ORFK-OBB felkérésére egy balesetmegelőzési kampányban vett részt. Az énekes Várnak még rád című dalához készült egy videó, ami egyedi szemszögből mutatja egy halálos közúti baleset előzményeit majd bekövetkeztét. A dalszöveg is eleve arról szól, hogy lehet bulizni, csak mindez ésszel történjen, és ittas állapotban veszélyes és tilos volán mögé ülni. A videót számtalan médiumban bemutatták, és Ricsi sokat nyilatkozott a témában.

Az énekes most visszatér a színpadra: zenekarával július 27-én pénteken 20 órától Budapesten, az Ellátóházban koncertezik. A hely egy színes minifesztiválnak ad helyet, ahol Ricsi mellett még fellép Dimitri, a The Anahit és az Other Planet.

Ricsi koncertes repertoárjába természetesen benne lesz az a Galéria című szám is, amit nemrég akusztikus formában is rögzítettek, mi több, a felvételekről egy videó is készült.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.