Elmarad az I love 2000’s, de Master Blaster új klipje kárpótol mindenkit

Az egykor az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában is slágerlista-vezető formáció (a „How Old R U” című dal az USA éves slágerlistáin 2003-ban a top 10-be, 2002-ben a „Hypnotic Tango” Németországban az éves Top 7-be került) új dala felidézi a klasszikus, Master Blaster hangzást. Ezt a „Big Room” verziót az együttes oszlopos tagja Mike de Ville írta, míg a másik, kommerszebb változatot a producer további előadók közreműködésével készítette el. .

Azegyik vezető német kiadónál megjelenő új dal két verziójából –rendhagyó módon – hivatalos videoklipet készített a Special Guests Entertainment és a HM Film.

Az alapötlet a készítőktől származik, Master Blaster pedig nagyszerű kapcsolatot ápol az I love 2000’s szervezőivel, akik lehetőséget teremtettek a Budapest Parkban való forgatásra.

Német kérésre a rendezvényen fellépő és hasonló stílust képviselő előadók nevei kiemelésre kerültek a videóban, de eltérő zenei stílusokat képviselő további illusztris személyeket is bevontak a forgatás idején.  Köztük Bárány Attilát is sikerült megnyerni, vagy éppen azt a Nordát, akivel Master Blaster ősz elején fog kiadni egy újabb dalt.  Összesen öt helyszínen forgatott a stáb egy teljes napon keresztül.

A Master Blaster nem véletlenül forgatott éppen Magyarországon. A német formáció első magyarországi fellépése 2003-ban az egykori E-klub falai között produkálta a legnagyobb nézőszámot a klub történetében, majd szép sorban olyan legendás klubok, mint a Bank Dance Hall, a Dance Tuning Disco vagy éppen a Palace Dance Club „helyezte ki a megtelt táblát” a német formáció fellépésekor.   Az elmúlt 17 év során „milliónyi” alkalommal lépett fel a német dj szerte az országban, a legemblematikusabb hazai szórakozóhelyeken és fesztiválokon, rendszeresen teltház előtt.

A korszak egyik meghatározó képviselője mai napig népszerű idehaza, szereti a magyar embereket és ez tökéletes alapot adott arra, hogy Budapestet válassza forgatási helyszínül.

Ez egy tipikus „win-win” szituáció mindenki számára. A Németországban megjelenő két video nem csupán a Master Blaster imázsát növeli nemzetközi környezetben, de az I love 2000’s partysorozat is nemzetközi megjelenési lehetőséget kap.

A videókkal kapcsolatban további exkluzív tartalmakat és kulisszatitkokat találhattok a DJ formáció hivatalos oldalán:
https://www.facebook.com/masterblastermusic

Ha valaki hasonló színvonalú video forgatást tervez, az alábbi linken érheti el a készítőket: https://specialguestsentertainment.com/

Íme az új videó két különböző változatban:

Ha valaki hasonló színvonalú video forgatást tervez, az alábbi linken érheti el a készítőket:

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.