Közeleg a Total Dance Fesztivál, ne maradj le!

IMG_6571_resize

Egy nagyszabású sajtótájékoztató keretein belül fény derült minden részletre a közelgő Total Dance Fesztivállal kapcsolatban. Az eseményen szinte az összes meghirdetett hazai fellépő képviseltette magát. Több meglepetés is lesz.

A La Bouche férfi tagja videóüzenet is küldött, nagyon várja már a budapesti fellépést. Az est hazai meglepetés vendége az  FLM Update lesz, dj Dominque-kal kiegészülve.  A két egykori FLM tag közül Hoffer Dani képviselteti magát majd az új formációban. Császár Előd nem, mivel ő már több mint 10 éve az elektronikus zene felé fordult, és Shane 54 művésznév alatt, járja a világ legnagyobb klubjait.

Azt is eláruljuk, hogy az UFO zenekar új felállásban lép majd színpadra. Az alapító “szerelemdoktor” Zsolti produkciója három csinos hölggyel fog kiegészülni.

_blank

Fontos még szót ejteni a táncosokról és a látványról.  Október 25-én volt egy táncosválogató. Csaknem 100 jelentkezőből választották ki  a legjobbakat, így a retrozenekarok fellépése egy fergeteges táncshow-val is kiegészül majd. A szervezők minden idők legjobb látványshow-ját ígérik, eddig rendezvényeikből kiindulva garantáltan nem csalódhatunk.

Rohamosan fogynak a jegyek, szinte az összes VIP-jegy elfogyott már (Platina VIP, Backstage VIP jegyek mindegyike  elfogyott, VIP GOLD és VIP SILVER belépők még korlátozott számban kaphatóak). Az ülőhelyek száma is gyorsan fogy. Fontos még, hogy már csak vasárnap estig vásárolhatod meg kedvezményesen áron a jegyedet!

Jegyvásárlás itt

Retróra fel, november 22-án irány a Hungexpo!

Fotók: Hantó Szabolcs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.