Itt az új Ákos lemez + idén is dupla koncert lesz az Arénában!

Szeptember 27-én jelent meg Ákos, Hazatalál című új középlemeze, amin 4 új szerzemény hallható. A cd egyik különlegessége, hogy minden számhoz tartozik szövegkönyv, ami már igazán ritkának mondható ennél a formátumnál. A dalok szövegét Ákos követte el, a zenét illetően jegyez egy-egy számot Lepés Gábor és Madarász Gábor is. 

Az új kiadvány mellett bejelentésre került, hogy a két évvel ezelőtti arénás koncertekhez hasonlóan idén is dupla koncertre kerül sor december 14-15-én a Budapest Arénában, mivel a jegyek rohamosan fogynak.

Egy különleges Premier Estre is sorkerült szeptember 27-én este az Akvárium Klubba, ahová jegyet venni nem, csak nyerni lehetett a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából.

A szerencsések egy több mint egyórás koncerten élvezhettek több régi Bonanza Banzai slágert, csak nem 20 éves Ákos nótákat, 2 új dalt a középlemezről, és jónéhány megaslágert a közelmúltból.

Az exkluzív klubkoncert igazán közel hozta a közönséget az immáron Madarász Gáborral kiegészült zenekarhoz. Aki egy igazán nagyszabású csaknem 3 órás koncertélményre is vágyik vásároljon mielőbb jegyet valamelyik koncertre az Arénába, mert az igazán jó helyek rohamosan fogynak.

H.SZ.

akos02

akos03

ákos01 akos04

(Fotók: Hantó Szabolcs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.