Caramel új dala megérkezett – Elzárt Övezet

Megszületett az r’n’b hazai sztárjának legújabb dala. Az ’Elzárt Övezet’ egy könnyű pop dal, amelyben ezúttal a magyar etnikus dallamvilág motívumait is megtaláljuk. A tradíció és modern hangzás szépen egységbe forr az új számban, telitalálat!

„Évek óta szerettem volna olyan dalt írni, amelyben megjelenik a magyar folklór. Szeretem a népzenét, korábban is szívesen nyúltam különböző etnikumok zenei hagyományaihoz, legyen az afrikai, ázsiai vagy egyéb népzene.” – fejti ki az énekes, dalszerző.

A hegedű dallamot Csík János – Kossuth-díjas zenész, a Csík zenekar alapító tagja – játszotta fel. „Különösen olajozott volt a közös munka. János az első találkozóra már hozta is a hangszerét, feljátszotta, és meg is született a tökéletes végeredmény!” – meséli Caramel.

A dal szövege, az örök témát, a szerelem történetét járja körbe, de ahogy azt Carameltől megszokhattuk, most is többdimenziós az értelmezési mező. „Nem csak a szerelemről, a közönséggel való kapcsolatomról is énekelek az Elzárt Övezetben.” – árulja el az énekes.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.