Adakozz te is! Karácsonyi jótékonysági koncert a Raktárban!

adakozz

Minden évben karácsonykor kiválasztunk egy jótékonysági koncertet, melyet a figyelmetekbe ajánlunk. Idén a Christmas Love nevű eseményre voksoltunk, mely a Raktár-ban kerül megrendezésre. Gyertek, adakozzatok vagy egyszerűen támogassátok a hátrányos helyzetű kisgyermekeket pontosabban jelen esetben Zalka Noel orvosi kezelését akár  fotelból egy banki átutalás formájában!

Az eseményről így írnak a szervezők:

✖ ELJÖTT AZ IDŐ, HOGY ÖSSZEFOGJUNK!

a Helga Toth bemutatja: ★ CHRISTMAS LOVE! ★

Hajlamosak vagyunk sokszor megfeledkezni arról, mennyire szerencsések vagyunk, ha a Szeretteink körében ünnepelhetjük a Karácsonyt, fedél alatt, meleg ételekkel, egészségesen! Sajnos erre nem mindenkinek van lehetősége, és a legszomorúbb, hogy rengeteg kisgyermek osztozik ilyen hátrányos sorsban! Mi, veletek karöltve, pedig rajtuk szeretnénk most segíteni!

Olyan sztárokkal fogtunk hát össze, mint Burai Krisztián, GWM, Barbee, Opitz Barbara, Missh,vagy az est megálmodója, a Helga Toth ruha márka, aki divatbemutatóval is készül Nektek, hogy megadhassuk az esélyt egy kisfiú felépülésére, vagy számtalan kisgyermek szebb Karácsonyára!

Az este háziasszonya: Kiss Daniella (Miss World Hungary 2015)

✖ SEGÍTS TE IS, HOGY SEGÍTHESSÜNK!

Gyere el December 21.-én a Christmas.LOVE estünkre, mely a Raktár Klubban kerül megrendezésre, és adakozz, hogy mosolyt csalhassunk sok kisgyermek arcára! Add le tárgyi felajánlásod (játék, ruha) 19:00-ig a Raktár klub előtt található gyűjtőpontnál, amit a Cseppkő Gyermekotthon lakói számára gyűjtünk, és válts belépőt a Jótékonysági estre, melynek teljes bevételét Zalka Noel orvosi kezelésére ajánlunk fel!

Amennyiben nem tudsz részt venni az eseményen, de szeretnél segíteni Noel-nak, úgy a következő bankszámlaszámon meg tudod tenni!
A Kis Túlélő Alapítvány:
11719001-29913073
Közlemény: Noel Christmas Love

Szponzorok:

- BottleLIfe
- City Energy Drink
- Rossmann Drogéria Parfüméria
- Anchor
- Paulmoise
- SuperFood Factory
- Quenn of Rose
- Mark face and body
- Park Avenue Brussels
- Lujoy

✖ ✖ AZ ASZTALFOGLALÁS ERŐSEN AJÁNLOTT ✖ ✖
- ingyenes foglalás: www.raktarbar.hu/asztalfoglalas vagy
- 06 30 863 0054 vagy
- itt FB üzenetben!

✖ BELÉPŐ:
- SIMA: min. 2500FT (vagy amennyit adakozni szeretnétek)
- VIP: 6000FT (vagy amennyit adakozni szeretnétek)

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.